CONSYS
"ERP,CRM,CONTABILITATE,GESTIUNE,PRODUCTIE PUBLICITARA,SALARII,EDITURI,TIPARITURI"     
Pagina Principala Profilul Companiei Produse Noutati Contact
« Despre Noi
« Competente
« Proiecte
« Parteneri
CONSYS


Sfintii Voievozi, nr.48-50
Et. 3. Ap. 13, Sector 1
Bucuresti

Telefon: 0311 006 064
Mobil 1 : 0744 315 175
Mobil 2 : 0744 558 365
Email: office@consys.ro

Parteneri

CONSYS a elaborat, de-a lungul celor peste 20 de ani de existenta, mai multe sisteme informatice la cheie, pornind de la caiete de sarcini si/sau proiecte tehnice de ansamblu sau de detaliu, pentru clienti importanti in sfera lor de competenta. Aceste produse, proprietate a firmelor solicitante, au contribuit la dezvoltarea competentelor specialistilor nostri, atat in ceea ce priveste domeniul strict informatic, cat si in diverse domenii economice.

Va prezentam doua dintre sistemele realizate:

==> BPA (Blind Person Attendant) - Feed-back auditiv pentru un operator de centrala telefonica de dimensiune medie, operator cu handicap vizual. Sistemul realizeaza reprezentarea sonora a tuturor actiunilor rezultate prin apasarea tastelor utilizate de operator si a semnalelor luminoase ale consolei-operator a centralei telefonice, semnale care specifica starile echipamentului telefonic. Sistemul a fost realizat in perioada 1995-1996, pe platforma Windows, utilizand VB, C++, ODBC. Partenerul pentru care a fost realizat este Felix Telecom Romania, cu destinatia finala firma TELRAD din Israel. In final, sistemul BPA, pe langa larga lui utilizare lui in scopul creat (implementat de TELRAD in mai multe locatii din Israel), s-a dovedit si un foarte bun mecanism de testare a centralelor telefonice realizate de TELRAD (producator de astfel de echipamente).

==> Delta 2000 - Sistem pentru elaborarea ofertelor pentru licitatii, programarea, urmarirea si decontarea lucrarilor de constructii-montaj, finantate de stat sau din alte surse. Sistemul raspunde cerintelor de proiectare si executie pentru constructii-montaj in elaborarea ofertelor economice si a intocmirii tuturor documentelor (formularelor) necesare prezentarii la licitatii conform legislatiei actuale privind achizitiile publice. De asemenea, el permite urmarirea si decontarea lucrarilor executate pentru investitii, indiferent de sursa de finantare, cu respectarea conditiilor contractuale si de legislatie. Sistemul s fost realizat in perioada: 2000 - 2002 pe platforma Windows, utilizand VB, MS SQL. Partenerul pentru care a fost realizat este COCC SA Bucuresti, lider de peste 25 de ani in domeniul aplicatiilor pentru constructii-montaj.


Despre Noi | Competente | Proiecte | Parteneri |
 
  PRIMA PAGINA  |  PROFILUL COMPANIEI  |  PRODUSE  |  NOUTATI  |  CONTACT Copyright © 2014, CONSYS