CONSYS
"ERP,CRM,CONTABILITATE,GESTIUNE,PRODUCTIE PUBLICITARA,SALARII,EDITURI,TIPARITURI"     
Pagina Principala Profilul Companiei Produse Noutati Contact
« Despre Noi
« Competente
« Proiecte
« Parteneri
CONSYS


Sfintii Voievozi, nr.48-50
Et. 3. Ap. 13, Sector 1
Bucuresti

Telefon: 0311 006 064
Mobil 1 : 0744 315 175
Mobil 2 : 0744 558 365
Email: office@consys.ro

Proiecte

CONSYS a realizat proiecte informatice pentru clienti romani si straini din diverse domenii de activitate. Enumeram cateva dintre proiectele noastre importante:

==> BPA (Blind Person Attendant) - Asistent auditiv pentru operator cu handicap vizual, pentru centrala telefonica de dimensiune medie. Client: Felix Telecom Romania, pentru TELRAD, Israel. Perioada: 1995 -1996.

==> Delta 2000 - Sistem pentru elaborarea ofertelor pentru licitatii, programarea, urmarirea si decontarea lucrarilor de constructii-montaj, finantate de stat sau din alte surse. Generalitati: - raspunde cerintelor de proiectare si executie constructii-montaj in elaborarea ofertelor economice si a intocmirii tuturor documentelor (formularelor) necesare prezentarii la licitatii conform legislatiei actuale privind achizitiile publice; permite urmarirea si decontarea lucrarilor executate pentru investitii, indiferent de sursa de finantare, cu respectarea conditiilor contractuale si de legislatie. Client: COCC SA Bucuresti. Perioada: 2000 - 2002.

==> ManagerXXI (ERP) - Sistem integrat financiar-contabil, care acopera domeniile: financiar-contabil, gestiune, personal-salarizare, contractare. Este un produs CONSYS, inregistrat la ORDA in 2002. Perioada: 2001 - prezent, fiind actualizat permanent, atat legislativ, cat si prin adaugare si dezvoltare de noi functionalitati. Detalii pe pagina despre ManagerXXI.

==> CRMpp (CRM) - Sistem de evidenta a relatiilor cu clientii, care acopera domeniile: activitatea agentilor de vanzari in relatia cu clientii, ofertarea, intocmirea si urmarirea comenzilor pentru activitatea de productie publicitara. Este un produs CONSYS, inregistrat la ORDA in 2006. Perioada: 2004 - prezent, fiind actualizat permanent, prin adaugare si dezvoltare de noi functionalitati. Detalii pe pagina despre CRMpp.

==> VANDIR - Aplicatia VANZARI DIRECTE este un instrument software pentru asistarea si automatizarea activitatilor de vanzare directa a cartilor dintr-o editura. Realizeaza: preluarea/introducerea comenzilor din mai multe surse (site, manual), validarea produselor comandate si a clientilor care le-au emis, intocmirea documentelor legate de prelucrarea si livrarea comenzilor (borderouri, avize/mandate posta, facturi/chitante, centralizatoare articole pt. depozit, bonuri de consum). Aplicatia ruleaza independent sau corelata cu ManagerXXI.


Alte informatii gasiti pe pagina Parteneri

Despre Noi | Competente | Proiecte | Parteneri
  PRIMA PAGINA  |  PROFILUL COMPANIEI  |  PRODUSE  |  NOUTATI  |  CONTACT Copyright © 2014, CONSYS