CARPATH software
"Nearshore, Offshore,
Outsourcing in Rumanien"     
Pagina Principala Profilul Companiei Offshore Development Stiri Contact
« Profilul Companiei
« Echipa Noastra
« Strategia Noastra
« Partenerii Nostri
« Produsele Noastre
« Salarii V5
« Manager XXI
« Delta 2000
« Carpath la 12 ani
CARPATH software
Project Manager in West-Europa

Dehnhardtstr. 49C
D-60433 Frankfurt am Main
Deutschland

Tel.: 0049 69 95 29 25 27
Fax.: 0049 69 95 29 25 28
Mobile: 0049 160 5 54 17 96
Email: ffm@carpath.ro

Produsele Noastre
Salarii V5

Programul permite calculul salariilor pentru toate categoriile de angajati dintr-o intreprindere, cu contract de munca pentru timp integral sau partial si pentru angajati cu alte tipuri de contracte de munca ( contracte cu timp de munca partial, pentru o functie care nu este cea de baza, s.a.).

Programul se orienteaza dupa legislatia roaman actuala si ia in consideratie toate cazurile exceptionale referitoare la modul de angajare. El a fost actualizat conform modificarilor legislative din anii 1997-2000 cit si dupa noul cod fiscal si de munca din anii 2003/2004.

Programul este conceput in mod flexibil, asa incit permite calculul salarial din neto in bruto sau invers, in moneda nationala (Lei) sau Euro/Dollar, cu evidentierea diferentei de curs valutar.

Programul calcululeaza avansul si lichidarea in functie de realizarile lunare efectuate. El asigura calculul orelor suplimentare si a drepturilor banesti pentru suplimentele de ore, calculeaza intre multi alti factori, concediile de odihna si concediile medicale.

In situatia utilizarii programelor pentru efectuarea electronica a operatiunilor bancare, programul genereaza automat fisierele standard ".roi" si ".int" pentru efectuarea viramentelor catre institutiele respective.

Programul genereaza un spectru important de statistici si rapoarte, care pot fi prezentate vizual la ecran, arhivate sau imprimate.

Pastrarea confidentialitatii datelor est realizata printr-un sistem specific de protejare. Functia de export de date, permite trecerea datelor de plati in fisiere de contabilitate generala sau analitica a altor diferite aplicatii.

Principalele sale caracteristici tehnice sint:
  » Windows (9x, ME, NT, 2000, XP)
  » Monopost / Retea
  » Baza de date prin MS FoxPro
  » Limbaj de programare : Visual Fox 6.0

Alaturat, cei mai importanti utilizatori ai aplicatiei: Pfizer Romania si Coca Cola

Profilul Companiei | Echipa Noastra | Strategia Noastra | Parteneri | Produsele Noastre | Carpath la 12 ani
  PRIMA PAGINA  |  PROFILUL COMPANIEI  |  OFFSHORE DEVELOPMENT  |  STIRI  |  CONTACT Copyright © 2005, Carpath Software