CARPATH software
"Nearshore, Offshore,
Outsourcing in Rumanien"     
Pagina Principala Profilul Companiei Offshore Development Stiri Contact
« Profilul Companiei
« Echipa Noastra
« Strategia Noastra
« Partenerii Nostri
« Produsele Noastre
« Carpath la 12 Ani
CARPATH software
Project Manager in West-Europa

Dehnhardtstr. 49C
D-60433 Frankfurt am Main
Deutschland

Tel.: 0049 69 95 29 25 27
Fax.: 0049 69 95 29 25 28
Mobile: 0049 160 5 54 17 96
Email: ffm@carpath.ro

Strategia Noastra
Politica Firmei
Carpath software - si mesajul ei

Telul nostru este de a oferi clientilor si prospectilor nostri in Europa de vest servicii sub forma de Outsourcing, care vor fi realizate cu cele mai moderne mijloace IT si cu cele mai avansate tehnologii de dezvoltare software dupa standardul ISO 9000.

Deoarece Romania se situeaza in Europa si granitele ei se afla la cel mult 600 de Km de Germania, iar o mare parte a populatiei ei apartine culturii germane, este lesne de inteles interesul pe care il poarta ea pentru intreprinzatorii constienti de aceste avantaje; caci Temeschburg, Kronstadt, Hermanstadt sau Klausenburg - mari orase in Romania nu numai cu traditie si cultura germana, dar si cu o dezvoltata viata universitara, ofera servicii servicii de foarte buna calitate la preturi competitive.

Si tocmai acest lucru ne-am scris noi cu litere mari pe cartea noastra de vizita! A nu cauta departe la mii de kilometri ocaziile atragatoare in dezvoltarea de software, ci a beneficia aici, in Europa Ante Portas, de aceste avantaje. Piata fortei de munca ofera costuri scazute, astfel se justifica sloganul nostru cu 75% programare mai avantajoasa, la cele mai inalte stadarde de calitate.

Noi oferim calitate, caci colaboratorii nostri sint profesionisti in meseria lor, toti sint absolventi de universitati cu specializari in domeniul high tech, cu cunostinte excelente de limbi straine si pe deasupra cu multa experienta in dezvoltarea de proiecte informatice in tari occidentale.

Cine a citit si inteles bine acest mesaj va veni cu siguranta la noi!. Si asta mai devreme sau mai tirziu, caci globalizarea in Europa nu permite nici unui intreprinzator sa ignore acest avantaj.

Aliniere internationala
Carpath software ca pod intre Europa de est si vest

Firma noastra s-a vazut in mod constient de la inceputul crearii ca o punte intre partea estica si cea vestica a Europei, caci fondatorii ei apartin prin domiciliu, loc de munca si clientela, culturii europene. Internationalizarea s-a aprofundat si mai mult in decursul anilor. Noii colaboratori care au venit la noi in ultimul timp, sint toti analisti software experimentati , cu aliniere internationala pertinenta prin contracte de lunga durata cu firme importante (cum ar fi Deutsche Bank) in toate colturile lumii, in USA, Franta sau Germania.

Aceasta este strategia noastra pe care am scos-o in relief, si de ale carei beneficii vom profita impreuna cu partenerii nostri actuali si viitori. Acestora le oferim know how-ul si expertiza noastra in tehnologia moderna, cit si competenta de specialitate in toate domeniile economice.

Multilingvismul
Carpath software - ca platforma de dezvoltare multilingva

Asa dupa cum am amintit in mai multe rinduri, colaboratorii nostri sint vorbitori de limbi straine de circulatie (germana, engleza, franceza), exersate in sederi in tarile respective.

In perioada informatica si in cadrul globalizarii internationale, informaticienii romani au fost recunoscuti pentru competentele lor si au fost direct angajati de marile companii occidentale.

Alte informatii gasiti pe pagina Partenerii nostri.

Profilul Companiei | Echipa Noastra | Strategia Noastra | Parteneri | Produsele Noastre | Carpath la 12 ani

  PRIMA PAGINA  |  PROFILUL COMPANIEI  |  OFFSHORE DEVELOPMENT  |  STIRI  |  CONTACT Copyright © 2005, Carpath Software